Pad thai z kurczakiem lub tofu (by Magda Klimczak)

Chińska zupa z zacierkami (by M. Klimczak)

Tajski bulion curry z makaronem mie

Japońskie pierożki Gyoza (by Magda Klimczak)

Grillowana pierś kurczaka po chińsku z żółtym ryżem (by Magda Klimczak)

Indyjski kurczak Vindaloo (by Magda Klimczak)

Indyjski kurczak Tandoori (by Magda Klimczak)

Tajska sałatka z kurczakiem i makaronem ryżowym (by Magda Klimczak)

Wątróbka drobiowa z imbirem

Proste i smaczne chińskie danie z wątróbki, gotowe w kilkanaście minut. Potrawę można podawać na gorąco z ryżem jaśminowym ale również na zimno jako przekąskę.

Czytaj dalej

Zielone kotleciki po indyjsku

Zielone kotleciki to oryginalne i proste w przygotowaniu danie. Dodatek aromatycznych przypraw i orzeszków powoduje, że kotleciki mają bardzo oryginalny, egzotyczny smak i zapach. Doskonale smakują zarówno na zimno jak i na gorąco. Podaje się je z jogurtowym sosem i gotowanym ryżem jaśminowy.

Czytaj dalej

Strona 1 z 1612345...10...Ostatnia »