Przejdź do treści
Promocja!

Cukier palmowy w bryłkach 454g

11,25  brutto

Cukier palmowy uformowany w wygodne do użycia okrągłe bryłki. Przed dodaniem do potrawy odkruszamy kawałek bryłki następnie rozgniatamy w moździerzu. Cukier palmowy używa się powszechnie w kuchniach południowoazjatyckich, jest składnikiem większości tajskich curry. Poza słodkością posiada także swój specyficzny smak, który dodaje charakteru posłodzonej potrawie. Można go też stosować jako zdrowszy, smaczniejszy zamiennik do cukru białego. Składniki: 100% cukier palmowy. Produkcja: Tajlandia.

Na stanie

Cukier palmowy uformowany w wygodne do użycia okrągłe bryłki. Przed dodaniem do potrawy odkruszamy kawałek bryłki następnie rozgniatamy w moździerzu. Cukier palmowy używa się powszechnie w kuchniach południowoazjatyckich, jest składnikiem większości tajskich curry. Poza słodkością posiada także swój specyficzny smak, który dodaje charakteru posłodzonej potrawie. Można go też stosować jako zdrowszy, smaczniejszy zamiennik do cukru białego. Składniki: 100% cukier palmowy. Produkcja: Tajlandia.

Waga 0,47 kg
100% NATURALNE SKŁADNIKI!

NAJWYŻSZA JAKOŚĆ!

ORYGINALNE TAJSKIE!

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Cukier palmowy w bryłkach 454g”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Może spodoba się również…