Pieczona kukurydza po tajsku

Placki kukurydziane po tajsku

Placki kukurydziane z zielonym curry

Ocena ze starego portalu: 5,00 / 3 oceny
Oryginalne tajskie placki kukurydziane z zieloną pasta curry. Do ich przygotowania używamy kukurydzy z puszki, połowę jej miksujemy, a połowę używamy w całości. Do placuszków najlepiej jest dodać świeżą bazylię i kolendrę ale jeżeli ich brakuje to można je pominąć. Danie podajemy z sosem chili.

Czytaj dalej

Zupa z kurczaka i słodkiej kukurydzy / Przepis internauty

Ocena ze starego portalu: 5,00 / 1 ocena
Bardzo łatwo do przygotowania i bardzo smaczna chińska zupa z kurczaka i kukurydzy.

Czytaj dalej

Ryż z warzywami po chińsku / Przepis internauty

Ocena ze starego portalu: 4,67 / 3 oceny
Ten chiński ryż z warzywami możemy podawać zamiast białego ryżu gotowanego. Otóż to danie można przyrządzić w bardzo prosty sposób i potrzebujemy wiele naszego cennego czasu, wydatki też nie są zbyt wielkie. Jeśli ktoś jest fascynatem kuchni chińskiej to ta przystawka na pewno mu przypadnie do gustu.

Czytaj dalej

Patelnia Xian z kolorowymi warzywami

Ocena ze starego portalu: 4,50 / 4 oceny
Wegetariańskie danie w wykonaniu Kasi, wykonane dla naszej koleżanki Moni na jej urodziny. 90% czasu w przygotowaniu tej potrawy to cięcie składników. Podawać jako element kilkudaniowego posiłku chińskiego lub samodzielnie z ryżem jaśminowym.

Czytaj dalej

Zupa z kurczaka i słodkiej kukurydzy

Ocena ze starego portalu: 4,56 / 18 ocen
Smaczna i bardzo łatwa do zrobienia zupa z kurczaka, kukurydzy i białka jajka. Podana z miseczką ryżu jaśminowego stanowi samodzielny, pożywny posiłek.

Czytaj dalej

0
Twój koszyk jest pusty

Nie dodano żadnych produktów do koszyka.

Przeglądaj produkty