Noodle z krewetkami i sosem miso

Gruszki z bakaliami i imbirem

Agedashi dofu – tofu smażone na głębokim oleju

Sałatka z kapusty pekińskiej, papryki i mango

Grillowana wieprzowina z ananasem i dymką

Ocena ze starego portalu: 4,60 / 5 ocen
Grillowana wieprzowina z ananasem i dymką to ciekawa propozycja na sezon grillowy lub całoroczne domowe grillowanie. Zamiast nieśmiertelnej kiełbaski chcemy zaproponować Wam znakomite danie na grilla w wydaniu orientalnym. Jest proste w przygotowaniu a efekt końcowy z pewności zadowoli nawet najwybredniejszych gości. Soczysty ananas w połączeniu z grillowanym mięsem w intensywnej imbirowo-cytrusowej marynacie tworzy wspaniały i oryginalny posiłek. Danie można zaserwować z gotowanym ryżem ale na grillu praktyczniej będzie zjeść z przypieczonym chlebkiem.

Czytaj dalej