Przejdź do treści

Tajska pasta curry Panang COCK 50g

4,20  brutto

Tajska pasta curry Panang. Tradycyjna pasta do potraw do mięs, drobiu, owoców morza czy warzyw.

Pasta w opakowaniu 50 gramowym dostateczna na jednorazowe danie

Na stanie

Pasta curry Panag jest łagodniejsza od pozostałych tajskich past curry. Jej nazwa pochodzi od indonezyjskiej wyspy Panang.

Stosuje się ją podobnie jak inne pasty curry, miesza się z mlekiem kokosowym, doprawia sosem rybnym i brązowym lub palmowym cukrem. Gotuje się mięso lub warzywa,  można danie przybierać listkami kolendry. Popularnym daniem z użyciem tej pasty jest Wołowina Panang.

Składniki: chili czerwone (27%), trawa cytrynowa, szalotka, czosnek, sól, skórka limonki kaffir, galangal, kmin i ziarna kolendry w proszku. Produkcja: Tajlandia.

Opakowanie 50 gramowe idealne na przygotowanie jednorazowego dania.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Tajska pasta curry Panang COCK 50g”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *