Zupa WON-TON
Ocena ze starego portalu: 4,88 / 8 ocen
Do przygotowania tej zupy niezbędne są pierożki WON-TON, przepis na nie znajduje się tutaj. Na każde 6 pierożków użyj 1 szklankę rosołu.

Przepis pochodzi z serwisu KuchnieOrientu.pl

Autor przepisu:

Przemek Przesmycki

Składniki kupisz w sklepie internetowym KuchnieOrientu.pl

Data przepisu:

08.05.2024
Porcje Czas przygotowania
5-6osób 20minut
Porcje Czas przygotowania
5-6osób 20minut
Składniki
Sposób przygotowania
  1. Zagotuj rosół, dodaj cebulę dymkę i pieczarki, gotuj 5 min., dodaj sos sojowy, gotuj jeszcze minutę.
  2. Przed podaniem dodaj won-tony żeby się podgrzały. Przelej do talerzy, do każdego wkładając po 6 won-tonów.