Pak Choi z czosnkiem / Przepis internauty
Ocena ze starego portalu: 4,67 / 3 oceny
Kolejne danie z mojego ulubionego warzywa Pak Choi. Dodatek do dań mięsnych, rybnych i z owocami morza.

Przepis pochodzi z serwisu KuchnieOrientu.pl

Autor przepisu:

Przemek Przesmycki

Składniki kupisz w sklepie internetowym KuchnieOrientu.pl

Data przepisu:

19.04.2024
Porcje Czas przygotowania
2osoby 5minut
Porcje Czas przygotowania
2osoby 5minut
Składniki
  • 350g kapusty pak choiumytej i pokrojonej w plastry
  • 1łyżka oleju
  • 4ząbki czosnkudrobno posiekane
  • szczypta soli
Sposób przygotowania
  1. Do woka wlać olej, dodać czosnek i Pak Choi, mieszać i smażyć 2-3 min., aż kapusta zmięknie i zwiędnie. Doprawić do smaku solą i podawać.