Butter Chicken
Butter Chicken to jedno z najbardziej kultowych dań kuchni indyjskiej, które zachwyca swoją kremową konsystencją, głębokim aromatem i idealnym balansem przypraw. Tym razem do przygotowania… Dowiedz się więcej »Butter Chicken
Butter Chicken to jedno z najbardziej kultowych dań kuchni indyjskiej, które zachwyca swoją kremową konsystencją, głębokim aromatem i idealnym balansem przypraw. Tym razem do przygotowania… Dowiedz się więcej »Butter Chicken
Kurczak Tikka Masala to klasyczne danie kuchni indyjskiej, które łączy marynowane kawałki kurczaka (tikka) z kremowym, pomidorowym sosem (masala). Potrawa jest wieloskładnikowa i bardzo aromatyczna.… Dowiedz się więcej »Kurczak Tikka Masala
Panang curry to wyjątkowe tajskie danie na bazie pasty curry panang, która jest tą łagodniejszą i mniej ostrą w porównaniu do innych past curry. Danie… Dowiedz się więcej »Panang curry z wieprzowiną, pędami bambusa i bakłażanem
Kurczak po chińsku to popularne danie kuchni chińskiej, które możemy przygotować na wiele sposobów, dobierając różne przyprawy i warzywa. W Chinach istnieje wiele różnych regionalnych… Dowiedz się więcej »Kurczak po chińsku z warzywami i makaronem sojowym
Massaman curry w wersji wegetariańskiej…
Kolejny nowy przepis, tym razem z wieprzowiną wykonany przez naszego rodzinnego kucharza. To danie wygląda i smakuje wybornie. W zależności o preferencji ostrości możecie regulować… Dowiedz się więcej »Wieprzowina z woka na ostro