czosnku puree
Kurczak generała Tso nowa wersja
Kurczak generała Tso z dodatkiem sosu ostrygowego – orientalne danie o głębokim smaku umami, idealne na obiad!
Kurczak Tikka Masala
Kurczak Tikka Masala to klasyczne danie kuchni indyjskiej, które łączy marynowane kawałki kurczaka (tikka) z kremowym, pomidorowym sosem (masala). Potrawa jest wieloskładnikowa i bardzo aromatyczna.… Dowiedz się więcej »Kurczak Tikka Masala
Ryż indonezyjski Nasi Goreng
Tradycyjne danie kuchni indonezyjskiej, które ma wiele odmian, ale podstawowymi jego składnikami są ryż i słodki sos sojowy Ketjap Manis…
Tajska zupa Tom Yum z młodym jackfruitem i kawałkami kurczaka w Panko.
Klasyka kuchni tajskiej, czyli słynna ostro-kwaśna zupa Tom Yum, o znakomitym smaku i aromacie. W najnowszym przepisie dodaliśmy do zupy pokrojone kawałki młodego jackfruita (dodatkowa… Dowiedz się więcej »Tajska zupa Tom Yum z młodym jackfruitem i kawałkami kurczaka w Panko.






