Tajska zupa Tom Yum z młodym jackfruitem i kawałkami kurczaka w Panko.

Klasyka kuchni tajskiej, czyli słynna ostro-kwaśna zupa Tom Yum, o znakomitym smaku i aromacie. W najnowszym przepisie dodaliśmy do zupy pokrojone kawałki młodego jackfruita (dodatkowa porcja błonnika), a kurczaka proponujemy podać oddzielnie (tak aby nie pływał długo w zupie) w chrupiacej panierce panko. Jako alternatywę zamiast kurczaka można oczywiście zaserwować krewetki obtoczone w panko. Dodatek pasty chili Prik Pao i pokrojonego świeżego chili sprawia, że nasza zupa Tom Yum jest jeszcze bardziej pikantna i rozgrzewająca.

Czytaj dalej

Zupa ramen z pieczoną dynią

Indonezyjski smażony ryż

Miso ramen

Makaron ramen z grzybami i jajkiem

Tempura z dorsza w sosie mango

Sałatka z jajkiem w chińskim sosie

Klopsiki w sosie pomidorowym po indyjsku

Bibimbap koreański ryż z warzywami

Indonezyjska sałatka Gado Gado

0
Twój koszyk jest pusty

Nie dodano żadnych produktów do koszyka.

Przeglądaj produkty