Indyjski kurczak Tandoori (by Magda Klimczak)

Grillowane skrzydełka kurczaka w marynacie z wina ryżowego i oleju chili

Skrzydełka grillowane po tajsku

Rosołek z makaronem sojowym / Przepis internauty

Ocena ze starego portalu: 5,00 / 1 ocena
Rosołek po chińsku z makaronem sojowym, który polecam jest przepyszny.

Czytaj dalej

Skrzydełka w miodzie / Przepis internauty

Ocena ze starego portalu: 5,00 / 3 oceny
Takie skrzydełka są idealną przystawką. Można również zwiększyć proporcje i podawać z ryżem jako danie główne.

Czytaj dalej

Smażone skrzydełka kurczaka w pięciu smakach

Ocena ze starego portalu: 4,75/ 4 oceny
Skrzydełka można podawać jako przekąskę z dipami lub jako element kilkudaniowego posiłku chińskiego.

Czytaj dalej

Grilowane skrzydełka kurczaka w sosie hoisin

Ocena ze starego portalu: 4,5 / 4 oceny
Pierwsza potrawa wykonana na moim nowym grillu elektrycznym. Podawać jako jedno z dań grillowego przyjęcia lub jako element kilkudaniowego posiłku chińskiego.

Czytaj dalej

Smażone skrzydełka kurczaka

Ocena ze starego portalu: 4,57 / 7 oceny
Długo marynowane skrzydełka kurczaka usmażone na chrupko na głębokim oleju. Można serwować jako przekąskę, element kilkudaniowego posiłku chińskiego lub samodzielne główne podane z ryżem jaśminowym.

Czytaj dalej

0
Twój koszyk jest pusty

Nie dodano żadnych produktów do koszyka.

Przeglądaj produkty