Kimchi nachos (by Magda Klimczak)

Futomaki grube rolki sushi

Sałatka z kurczaka i awokado (do sushi)

Sałatka z białej rzodkwi i awocado z dressingiem wasabi (do sushi)

Zupa miso z awokado, pomidorami i białą rzodkwią

Onigiri nadziewane śliwkami umeboshi i awokado

Sałatka z krewetek z czerwonym grejpfrutem i avokado

0

Smażona pierś kaczki z makaronem ryżowym i avocado

Smażona pierś kaczki z makaronem ryżowym i avocado to smaczne i bardzo efektowne danie ze smażonej piersi kaczki, podane na makaronie ryżowym z dodatkiem avocado. W tajskiej kuchni ważną rolę odgrywa makaron, a najpopularniejszy jest makaron ryżowy.

Czytaj dalej

Maki sushi z paluszkami krabowymi i grzybami shitake

Maki sushi z paluszkami krabowymi i grzybami shitake jest smaczne, chrupiące i kolorowe czyli spełniające wszelkie wymogi dobrego sushi.

Czytaj dalej

Uramaki sushi z wędzonym łososiem, awokado i marchewką

Uramaki sushi z wędzonym łososiem, awokado i marchewką to odmiana sushi zwijanego, w której ryż znajduje się na zewnątrz. Tym razem nie tylko ryż ale także plasterki łososia przeniosły się ze środka na powierzchnię rolki. Smaczna i bardzo atrakcyjna dla oka odmiana sushi. Łososia wędzonego można także zastąpić łososiem surowym. Do przygotowania uramaki matę do sushi należy owinąć folią spożywczą dzięki czemu ryż nie przyklei się maty.

Czytaj dalej

0
Twój koszyk jest pusty

Nie dodano żadnych produktów do koszyka.

Przeglądaj produkty