Zielone curry z warzyw

Ryba w sosie z mleka kokosowego

Curry z dyni i białej fasoli

Smażony pstrąg z tajskim sosem curry

Smażony pstrąg z tajskim sosem curry to danie o doskonale zrównoważonych smakach. Ostrości dodaje świeży imbir i czerwone curry a jogurt lekko łagodzi pikantność. Aromat garam masala, trawy cytrynowej i kolendry harmonizuje całość.

Czytaj dalej

Czerwone curry z krewetkami

Zielone curry z dyni

Indyjskie curry z kurczaka z mleczkiem kokosowym

Pieczona papryka po tajsku

Smażona pierś kaczki z makaronem ryżowym i avocado

Smażona pierś kaczki z makaronem ryżowym i avocado to smaczne i bardzo efektowne danie ze smażonej piersi kaczki, podane na makaronie ryżowym z dodatkiem avocado. W tajskiej kuchni ważną rolę odgrywa makaron, a najpopularniejszy jest makaron ryżowy.

Czytaj dalej

Żółta zupa kokosowa z krewetkami