Wołowina stir-fry z makaronem noodle, grzybami mun i pędami bambusa

Wołowina stir-fry z makaronem noodle to kolejne danie chińskie z woka. Cienkie plasterki wołowiny smażone krótko na woku z dodatkiem grubego makaronu mie, grzybów mun i pędów bambusa. Przypominamy, że do dań krótko smażonych w woku zawsze używaj wysokiej jakości, miękkiej wołowiny (polędwicy, antrykotu lub rostbefu). Taka wołowina pocięta w cienkie plasterki już po bardzo krótkim smażeniu jest mięciutka i soczysta. W tym przepisie dodatkowo użyliśmy marynaty z dodatkiem czerwonego wina, które sprawia, że mięso jest jeszcze delikatniejsze.

Czytaj dalej

Zupa ramen z pieczoną dynią

Smażona cukinia teriyaki

Pieczony kalafior z miso

Makaron ryżowy stir-fry z krewetkami

Pieczone bakłażany z miso Nasu Dengaku

Bulgogi koreańska grillowana wołowina

Makaron po syczuańsku na zimno

Nudle z orzeszkami na ostro

Smażony mangold z sosem sojowym

0
Twój koszyk jest pusty

Nie dodano żadnych produktów do koszyka.

Przeglądaj produkty