Przejdź do treści

Ocet ryżowy z brązowego ryżu OTTOGI 500ml

10,90  brutto

Ocet ryżowy z brązowego ryżu renomowanego koreańskiego producenta OTTOGI. Szlachetniejsza wersja zwykłego octu ryżowego. Niezbędny składnik do sushi (używa się go do zakwaszania ryżu), jest także popularnym składnikiem wielu azjatyckich dań, szczególnie o smaku słodko-kwaśnym, stosuje się go także do marynowania warzyw takich jak papryka, imbir, ogórek. Produkcja: Korea.

Na stanie

Ocet ryżowy z brązowego ryżu renomowanego koreańskiego producenta OTTOGI. Szlachetniejsza wersja zwykłego octu ryżowego. Niezbędny składnik do sushi (używa się go do zakwaszania ryżu), jest także popularnym składnikiem wielu azjatyckich dań, szczególnie o smaku słodko-kwaśnym, stosuje się go także do marynowania warzyw takich jak papryka, imbir, ogórek.

Składniki: woda, ekstrakt z brązowego ryżu, alkohol, glukoza, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, ekstrakt z drożdży, kwasowość 6,5%. Produkcja: Korea.

Waga 0,55 kg
ORYGINALNE KOREAŃSKIE!

100% NATURALNE SKŁADNIKI!

NAJWYŻSZA JAKOŚĆ!

TYLKO U NAS!

TAK

Może spodoba się również…


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/klient.dhosting.pl/orientkuch/kuchnieorientu.pl/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /home/klient.dhosting.pl/orientkuch/kuchnieorientu.pl/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/klient.dh...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/klient.dhosting.pl/orientkuch/kuchnieorientu.pl/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34