Przejdź do treści

Rzodkiew do sushi Oshinko Takuan 500g

11,90  brutto

Oshinko (zwana także Tokuan) to bardzo popularna w Japonii marynowana rzodkiew (daikon). Oshinko jest jednym ze składników maki sushi, pociętą w paski używamy jako nadzienie do maki sushi. Może być użyta solo (Oshinko maki) lub w kombinacji z innymi składnikami. Pociętą w paski lub plasterki serwuje się także solo jako przekąskę lub dodatek do dań, można ją też użyć jako oryginalny składnik dań smażonych i sałatek. Produkcja: Chiny.

Pozostało tylko: 2

Oshinko (zwana także Tokuan) to bardzo popularna w Japonii marynowana rzodkiew (daikon). Oshinko jest jednym ze składników maki sushi, pociętą w paski używamy jako nadzienie do maki sushi. Może być użyta solo (Oshinko maki) lub w kombinacji z innymi składnikami. Pociętą w paski lub plasterki serwuje się także jako przekąskę lub dodatek do dań. Można ją też użyć jako oryginalny składnik dań smażonych i sałatek.

Składniki: rzodkiew; woda; sól; substancje konserwujące: sorbinian potasu; regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, kwas octowy; wzmacniacz smaku: glutaminian sodu; substancje słodzące: aspartam; barwnik: ryboflawina. Produkcja: Chiny.

Waga 0,56 kg
SUPER CENA!

Może spodoba się również…