Przejdź do treści

Makaron chiński Mie 500g SUPER DO SMAŻENIA!

12,00  brutto

Makaron chiński Mie to specjalny chiński makaron pszenny przeznaczony do smażenia, używany w większości restauracji chińskich i wietnamskich. Makaron ten używa się też do przygotowania azjatyckich dań w pudelku tzw. nudle (noodle). Jest gruby, długi, mocno pofalowany, podobny do makaronów z zupek błyskawicznych. Jest to odmiana szybko-gotująca się, czas gotowania 5-7 min. Makaron ten nadaje się także bardzo dobrze do zup. Makaron chiński Mie występuje także w wersji z dodatkiem jajka. Produkcja: Chiny

Na stanie

Makaron chiński Mie to specjalny chiński makaron pszenny przeznaczony do smażenia, używany w większości restauracji chińskich i wietnamskich.

Makaron ten używa się też do przygotowania azjatyckich dań w pudelku tzw. nudle (noodle). Jest gruby, długi, mocno pofalowany, podobny do makaronów z zupek błyskawicznych. Jest to odmiana szybko-gotująca się, czas gotowania 5-7 min. Makaron ten nadaje się także bardzo dobrze do zup. Makaron chiński Mie występuje także w wersji z dodatkiem jajka.

Składniki: mąka pszenna, woda, sól. Produkcja: Chiny

Waga 0,535 kg
SUPER CENA!

NAJWYŻSZA JAKOŚĆ!

100% NATURALNE SKŁADNIKI!

Może spodoba się również…