Przejdź do treści

Pasta sojowa koreańska (Doenjang) Sempio 460g

14,90  brutto

Dwenjang to tradycyjna koreańska pasta z fermentowanej soi. Obok gochujangu (koreańska pasta chili) podstawowa przyprawa kuchni koreańskiej, używana także solo jako dip do warzyw. Dwenjang jest bardzo zdrowa, zawiera wiele witamin (A, C, B12), minerałów i hormonów o działaniu antynowotworowym (Korean Cancer Association zaleca spożywanie Dwenjang jako jeden z 15 sposobów zapobiegania nowotworom). Produkcja: Korea.

Na stanie

Doenjang to tradycyjna koreańska pasta z fermentowanej soi. Obok gochujangu (koreańska pasta chili) podstawowa przyprawa kuchni koreańskiej, używana także solo jako dip do warzyw. Doenjang jest bardzo zdrowa, zawiera wiele witamin (A, C, B12), minerałów i hormonów o działaniu antynowotworowym (Korean Cancer Association zaleca spożywanie Doenjang jako jeden z 15 sposobów zapobiegania nowotworom).

Składniki: woda, soja 32%, sól,  mąka pszenna, alkohol.

Produkcja: Korea

Waga 0,57 kg
ORYGINALNE KOREAŃSKIE!

BEZ KONSERWANTÓW!

NAJWYŻSZA JAKOŚĆ!

TYLKO U NAS!

TAK

Może spodoba się również…