Pasta curry Panag jest łagodniejsza od pozostałych tajskich past curry. Jej nazwa pochodzi od indonezyjskiej wyspy Panang. Stosuje się ją podobnie jak inne pasty curry, miesza się z mlekiem kokosowym, doprawia sosem rybnym i brązowym cukrem lub cukrem palmowym, w tej cieczy gotuje się mięso lub warzywa, na koniec można danie przybiera się listkami kolendry. Popularnym daniem z użyciem tej pasty jest Wołowina Panang. Skład: czerwone chili (27%), trawa cytrynowa, szalotki, czosnek, sól, skórka z limonki, galangal, kmin rzymski, ziarno kolendry. Produkcja: Tajlandia.
Promocja!
Tajska pasta curry Panang COCK 400g Wyprzedaż! -30%
Pierwotna cena wynosiła: 18,90 zł.13,25 złAktualna cena wynosi: 13,25 zł. brutto
Pasta curry Panag jest łagodniejsza od pozostałych tajskich past curry. Jej nazwa pochodzi od indonezyjskiej wyspy Panang…
Wyprzedaż! Najlepiej spożyć do 02.06.2025
Na stanie
Waga | 0,45 kg |
---|---|
SUPER CENA! | |
NAJWYŻSZA JAKOŚĆ! | |
ORYGINALNE TAJSKIE! | |
100% NATURALNE SKŁADNIKI! |