Przepis na Tatar z łososia na ostro / Przepis internauty
Ocena ze starego portalu: 5,00 / 1 ocena
Przepis na tatara z łososia jest banalnie prosty 🙂 ale musicie koniecznie zdobyć składnik X czyli Koreańską Pastę Gochujang to jest pasta zrobiona z czerwonych ostrych papryczek i nie da się jej niczym zastąpić 🙂 jest po prostu rewelacyjna 🙂 Tatarek nadaje się jako mała przystawka lub też wkład do maki sushi 🙂
Przepis na tatara z łososia jest banalnie prosty 🙂 ale musicie koniecznie zdobyć składnik X czyli Koreańską Pastę Gochujang to jest pasta zrobiona z czerwonych ostrych papryczek i nie da się jej niczym zastąpić 🙂 jest po prostu rewelacyjna 🙂 Tatarek nadaje się jako mała przystawka lub też wkład do maki sushi 🙂
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Ocena: 0
Twoja ocena:
Rate this recipe!
Czas przygotowania | 10 minut |
Porcje |
osoby |
Składniki
- 500 g filetu z łososia
- 1 szt. pora tylko biała część
- 4 łyżki sosu sojowego
- 2 łyżki koreańskiej pasty chili Gochujang
Składniki
|
Głosów: 0 Ocena: 0 Twoja ocena:
Rate this recipe! |
Sposób przygotowania
- Filet z łososia kroimy na drobną kostkę dodajemy drobno posiekanego pora, sos sojowy i pastę
Udostępnij ten przepis
Koszyk
0 rzeczy - 0,00 zł
Brak produktów w koszyku.
Znajdź produkt lub przepis
Kategorie produktów
- PROMOCJA TYGODNIA (14)
- [+]Artykuły spożywcze (1548)
- [+]Kuchnia chińska (325)
- [+]Kuchnia japońska (164)
- [+]Kuchnia tajska (175)
- Sosy (20)
- Ryż, makaron, mąka (20)
- Pasty, przyprawy (22)
- Warzywa, owoce, grzyby (9)
- Mleko kokosowe, słodycze, inne (15)
- [+]Kuchnia indyjska (90)
- Przyprawy indyjskie (26)
- Pasty, pikle (14)
- Ryż, placki, mąka, fasola (5)
- Kuchnia koreańska (20)
- Kuchnia filipińska (4)
- Inne kuchnie (18)
- [+]Przybory kuchenne (144)
- Patelnia wok (19)
- Akcesoria do woków (9)
- Noże, tasaki, osełki (13)
- Moździerze (6)
- Parowniki, garnki do ryżu (7)
- Gorące talerze, hot pot (3)
- [+]Pałeczki, maty, inne (14)
- Mata do sushi (3)
- Pałeczki do sushi (3)
- Zestawy orientalne (2)
- Produkty do sushi (36)
- Produkty OrientCook i KATTO (23)
Dodaj komentarz