Cukier palmowy uformowany w wygodne do użycia okrągłe bryłki. Przed dodaniem do potrawy odkruszamy kawałek bryłki następnie rozgniatamy w moździerzu. Cukier palmowy używa się powszechnie w kuchniach południowoazjatyckich, jest składnikiem większości tajskich curry. Poza słodkością posiada także swój specyficzny smak, który dodaje charakteru posłodzonej potrawie. Można go też stosować jako zdrowszy, smaczniejszy zamiennik do cukru białego. Składniki: 100% cukier palmowy. Produkcja: Tajlandia.
- Nie możesz dodać "Cebulka smażona Golden Turtle 200g" do koszyka, ponieważ produktu nie ma w magazynie.
Cukier palmowy w bryłkach 454g
15,00 zł brutto
Cukier palmowy uformowany w wygodne do użycia okrągłe bryłki. Przed dodaniem do potrawy odkruszamy kawałek bryłki następnie rozgniatamy w moździerzu. Cukier palmowy używa się powszechnie w kuchniach południowoazjatyckich, jest składnikiem większości tajskich curry. Poza słodkością posiada także swój specyficzny smak, który dodaje charakteru posłodzonej potrawie. Można go też stosować jako zdrowszy, smaczniejszy zamiennik do cukru białego. Składniki: 100% cukier palmowy. Produkcja: Tajlandia.
Na stanie