Przejdź do treści

Panierka japońska Panko 1kg

28,90  brutto

Panko to japońska wersja tartej bułki, wykorzystywanej jako panierka (np. do kotletów tonkatsu) lub wypełnienie do różnego rodzajów kotletów (np. pulpety krabowe). W odróżnieniu od znanej w Polsce bułki tartej Panko ma lżejsze, większe i bardziej chrupiące kawałki, przez co tworzy bardziej chrupiącą i puszystą panierkę. Ostatnimi czasy Panko znalazło uznanie w wielu innych kuchni azjatyckich a także poza Azją. Składniki: mąka pszenna, drożdże, sól, olej palmowy całkowicie utwardzony, glukoza, maka słodowa jęczmienna, izolowane białko sojowe, kwas askorbinowy. Kraj pochodzenia: Korea

Na stanie

Panko to japońska wersja tartej bułki, wykorzystywanej jako panierka (np. do kotletów tonkatsu, krewetek). W odróżnieniu od znanej w Polsce bułki tartej Panko ma lżejsze, większe i bardziej chrupiące kawałki, przez co tworzy bardziej chrupiącą i puszystą panierkę. Ostatnimi czasy Panko znalazło uznanie w wielu kuchniach azjatyckich, a także poza Azją.

Składniki: mąka pszenna, drożdże, sól, olej palmowy całkowicie utwardzony, glukoza, maka słodowa jęczmienna, izolowane białko sojowe, kwas askorbinowy. Kraj pochodzenia: Korea

Waga 1,05 kg
SUPER CENA!

100% NATURALNE SKŁADNIKI!

Może spodoba się również…