Kimchi nachos to fantazyjna przekąska będąca połączeniem kuchni koreańskiej i meksykańskiej. Chrupiące meksykańskie nachos zapieczone z kimchi, awokado i serem cheddar. Do tego wszystkiego okraszone cebulą dymką oraz koreańskimi dodatkami papryką gochugaru i chrupiącymi wodorostami Kim Nori. To wszystko razem daje wspaniałą chrupiąca przekąskę z najlepszymi koreańskimi smakami.    
        | Prep Time | 15 minut | 
| Servings | 
         osoby     | 
        
    Ingredients
    
                - garść nachos kukurydzianych smak naturalny
- 2 łyżki kimchi z kapusty posiekanego
- 1/2 owocu awokado
- 1/2 szklanki sera cheddar startego
- 1 łyżka koreańskiej papryki chili gochugaru
- 2 łyżki cebuli dymki sam szczypior, posiekany
- 1 płat chrupiących wodorostów Kim Nori
| 
 
 
        
    Ingredients
     
 | 
        
    Instructions
    
                - Rozgrzewamy piekarnik do 180°C. Wykładamy nachos w naczyniu żaroodpornym, na chipsy wykładamy równą warstwę kimchi, kawałki awokado, posypujemy serem i zapiekamy 5-7 minut.
- Zapieczone nachos posypujemy papryką gochugaru, dymką i pociętymi chrupiącymi glonami.
        
    Share this Recipe
    
                
