Przejdź do treści

Ryba po chińsku / Przepis internauty

Wersja do druku:

Wydrukuj przepis
Ryba po chińsku
Ocena ze starego portalu: 5,00 / 3 oceny
Ryba po chińsku to przepis na bardzo dobrą (moim zdaniem), rybkę którą ostatnio wymyśliłem. Tanio i szybko, mam nadzieje, że będzie Wam smakować.
Głosów: 1
Ocena: 5
Twoja ocena:
Rate this recipe!
Czas przygotowania 20 minut
Porcje
osoby
Składniki
Dodatek:
Czas przygotowania 20 minut
Porcje
osoby
Składniki
Dodatek:
Głosów: 1
Ocena: 5
Twoja ocena:
Rate this recipe!
Sposób przygotowania
  1. Rybę obtoczyć w przyprawach.
  2. Na patelnię wlać trochę oleju i mocno rozgrzać.
  3. Wrzucić rybę i smażymy (ok 4min) na dużym ogniu z każdej strony, dodajemy cebulę i czosnek, selera i doprawiamy ciemny sosem sojowym. Można rozdrobnić teraz rybę na mniejsze kawałki. Smażyć całość krótko (nadal na dużym ogniu) często mieszając.
  4. Podawać z ryżem gotowanym.
Udostępnij ten przepis
 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *