Przejdź do treści

Tatar z łososia na ostro / Przepis internauty

Wersja do druku:

Wydrukuj przepis
Tatar z łososia na ostro / Przepis internauty
Ocena ze starego portalu: 5,00 / 1 ocena
Przepis na tatara z łososia jest banalnie prosty 🙂 ale musicie koniecznie zdobyć składnik X czyli Koreańską Pastę Gochujang to jest pasta zrobiona z czerwonych ostrych papryczek i nie da się jej niczym zastąpić 🙂 jest po prostu rewelacyjna 🙂 Tatarek nadaje się jako mała przystawka lub też wkład do maki sushi 🙂
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Rate this recipe!
Czas przygotowania 10 minut
Porcje
osoby
Składniki
Czas przygotowania 10 minut
Porcje
osoby
Składniki
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Rate this recipe!
Sposób przygotowania
  1. Filet z łososia kroimy na drobną kostkę dodajemy drobno posiekanego pora, sos sojowy i pastę
Udostępnij ten przepis
 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *