Przejdź do treści
Promocja!

Tajska pasta curry Panang COCK 400g

Original price was: 18,90 zł.Current price is: 14,20 zł. brutto

Pasta curry Panag jest łagodniejsza od pozostałych tajskich past curry. Jej nazwa pochodzi od indonezyjskiej wyspy Panang. Stosuje się ją podobnie jak inne pasty curry, miesza się z mlekiem kokosowym, doprawia sosem rybnym i brązowym cukrem lub cukrem palmowym, w tej cieczy gotuje się mięso lub warzywa, na koniec można danie przybiera się listkami kolendry. Popularnym daniem z użyciem tej pasty jest Wołowina Panang. Produkcja: Tajlandia.

Na stanie

Pasta curry Panag jest łagodniejsza od pozostałych tajskich past curry. Jej nazwa pochodzi od indonezyjskiej wyspy Panang. Stosuje się ją podobnie jak inne pasty curry, miesza się z mlekiem kokosowym, doprawia sosem rybnym i brązowym cukrem lub cukrem palmowym, w tej cieczy gotuje się mięso lub warzywa, na koniec można danie przybiera się listkami kolendry. Popularnym daniem z użyciem tej pasty jest Wołowina Panang. Skład: czerwone chili (27%), trawa cytrynowa, szalotki, czosnek, sól, skórka z limonki, galangal, kmin rzymski, ziarno kolendry. Produkcja: Tajlandia.

Waga 0,45 kg
SUPER CENA!

NAJWYŻSZA JAKOŚĆ!

ORYGINALNE TAJSKIE!

100% NATURALNE SKŁADNIKI!

Może spodoba się również…