Pasta curry Panag jest łagodniejsza od pozostałych tajskich past curry. Jej nazwa pochodzi od indonezyjskiej wyspy Panang. Stosuje się ją podobnie jak inne pasty curry, miesza się z mlekiem kokosowym, doprawia sosem rybnym i brązowym cukrem lub cukrem palmowym, w tej cieczy gotuje się mięso lub warzywa, na koniec można danie przybiera się listkami kolendry. Popularnym daniem z użyciem tej pasty jest Wołowina Panang. Skład: czerwone chili (27%), trawa cytrynowa, szalotki, czosnek, sól, skórka z limonki, galangal, kmin rzymski, ziarno kolendry. Produkcja: Tajlandia.
Promocja!
Tajska pasta curry Panang COCK 400g
Original price was: 18,90 zł.14,20 złCurrent price is: 14,20 zł. brutto
Pasta curry Panag jest łagodniejsza od pozostałych tajskich past curry. Jej nazwa pochodzi od indonezyjskiej wyspy Panang. Stosuje się ją podobnie jak inne pasty curry, miesza się z mlekiem kokosowym, doprawia sosem rybnym i brązowym cukrem lub cukrem palmowym, w tej cieczy gotuje się mięso lub warzywa, na koniec można danie przybiera się listkami kolendry. Popularnym daniem z użyciem tej pasty jest Wołowina Panang. Produkcja: Tajlandia.
Na stanie
Waga | 0,45 kg |
---|---|
SUPER CENA! | |
NAJWYŻSZA JAKOŚĆ! | |
ORYGINALNE TAJSKIE! | |
100% NATURALNE SKŁADNIKI! |