Cukier palmowy uformowany w wygodne do użycia okrągłe bryłki. Przed dodaniem do potrawy odkruszamy kawałek bryłki następnie rozgniatamy w moździerzu. Cukier palmowy używa się powszechnie w kuchniach południowoazjatyckich, jest składnikiem większości tajskich curry. Poza słodkością posiada także swój specyficzny smak, który dodaje charakteru posłodzonej potrawie. Można go też stosować jako zdrowszy, smaczniejszy zamiennik do cukru białego. Składniki: 100% cukier palmowy. Produkcja: Tajlandia.
- Nie możesz dodać "Zupka orientalna wołowa MAMA 60g" do koszyka, ponieważ produktu nie ma w magazynie.
Cukier palmowy w bryłkach 454g
15,00 zł brutto
Cukier palmowy uformowany w wygodne do użycia okrągłe bryłki. Przed dodaniem do potrawy odkruszamy kawałek bryłki następnie rozgniatamy w moździerzu. Cukier palmowy używa się powszechnie w kuchniach południowoazjatyckich, jest składnikiem większości tajskich curry. Poza słodkością posiada także swój specyficzny smak, który dodaje charakteru posłodzonej potrawie. Można go też stosować jako zdrowszy, smaczniejszy zamiennik do cukru białego. Składniki: 100% cukier palmowy. Produkcja: Tajlandia.
Na stanie
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.