Przejdź do treści

Ryż po indonezyjsku Nasi Goreng

Wersja do druku:

Wydrukuj przepis
Ryż po indonezyjsku Nasi Goreng
Ryż po indonezyjsku Nasi Goreng to pożywne i smaczne danie popularne w Indonezji. Połączenie ryżu, krewetek, ostrych przypraw i zwijanego omletu daje znakomity efekt smakowy. Krewetki można zastąpić piersią z kurczaka.
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Rate this recipe!
Czas przygotowania 30 minut
Porcje
osoby
Składniki
Na pastę:
Na omlet:
Do przybrania:
  • 2 łyżki świeżej kolendry lub naci pietruszki
Czas przygotowania 30 minut
Porcje
osoby
Składniki
Na pastę:
Na omlet:
Do przybrania:
  • 2 łyżki świeżej kolendry lub naci pietruszki
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Rate this recipe!
Udostępnij ten przepis
 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *