Ocena ze starego portalu: 4 / 2 oceny
Kolejne danie z serii na parze. Żeberka mają rzesze swoich zwolenników a szczególnie te zdrowo gotowane na parze. Danie doprawione ciekawym w smaku, słonym sosem z czarnej fasoli.
Kolejne danie z serii na parze. Żeberka mają rzesze swoich zwolenników a szczególnie te zdrowo gotowane na parze. Danie doprawione ciekawym w smaku, słonym sosem z czarnej fasoli.
Czas przygotowania | 1 godzina |
Czas oczekiwania | 1 godzina |
Porcje |
osoby
|
Składniki
- 500 g żeberek wieprzowych
- 1 ząbek czosnku wyciśniętego
- 2 łyżki sosu z czarnej fasoli
Dodatek:
- kilka miseczek ryżu jaśminowego ugotowanego
Składniki
Dodatek:
|
Sposób przygotowania
Udostępnij ten przepis