Przejdź do treści

Pak Choi z sosem ostrygowym i dymką / Przepis internauty

Wersja do druku:

Wydrukuj przepis
Pak Choi z sosem ostrygowym i dymką / Przepis internauty
Ocena ze starego portalu: 5,00 / 1 ocena
Bardzo smaczny dodatek do dań mięsnych i nie tylko... Moje ulubione warzywo. Pak Choi zwany także Bok Choi to popularna w Chinach odmiana kapusty, coraz częściej można ją kupić w polskich sklepach.
Głosów: 1
Ocena: 5
Twoja ocena:
Rate this recipe!
Czas przygotowania 7 minut
Porcje
osoby
Składniki
  • 200 g kapusty pak choi pokrojonej na ćwiartki
  • 3 łyżki sosu ostrygowego
  • 1 ząbek czosnku wyciśnięty
  • 1 szt. cebuli dymki drobno pokrojonej
Czas przygotowania 7 minut
Porcje
osoby
Składniki
  • 200 g kapusty pak choi pokrojonej na ćwiartki
  • 3 łyżki sosu ostrygowego
  • 1 ząbek czosnku wyciśnięty
  • 1 szt. cebuli dymki drobno pokrojonej
Głosów: 1
Ocena: 5
Twoja ocena:
Rate this recipe!
Sposób przygotowania
  1. Pak Choi gotować na parze 2 -3 minuty.
  2. Przełożyć do miski i pokropić sosem ostrygowym, posypać czosnkiem i szalotką. Wymieszać. Podawać na ciepło.
Udostępnij ten przepis
 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *