Przejdź do treści

Tapioka z owocami / Przepis internauty

Wersja do druku:

Wydrukuj przepis
Tapioka z owocami / Przepis internauty
Tapioka z owocami to chiński deser z użyciem dużych kuleczek tapioki. Odświeżający owocowy deser, bardzo oryginalny i atrakcyjny wizualnie.
Głosów: 1
Ocena: 5
Twoja ocena:
Rate this recipe!
Porcje
osoby
Składniki
  • 200 g tapioki perełki dużej ugotowanej do miękkości
  • 1/2 szklanki owoców liczi z puszki
  • 1/2 szlanki czarnej galaretki Grass Jelly z puszki
  • 1/2 puszki kremu kokosowego
  • 1/2 szklanki mango z puszki
Porcje
osoby
Składniki
  • 200 g tapioki perełki dużej ugotowanej do miękkości
  • 1/2 szklanki owoców liczi z puszki
  • 1/2 szlanki czarnej galaretki Grass Jelly z puszki
  • 1/2 puszki kremu kokosowego
  • 1/2 szklanki mango z puszki
Głosów: 1
Ocena: 5
Twoja ocena:
Rate this recipe!
Sposób przygotowania
  1. Wszystko włożyć do szklanego naczynie i wlać syrop z puszki liczi. Jest pyszne. Jeśli nie macie kremu kokosowego to można dodać mleczka.
Udostępnij ten przepis
 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *