Przejdź do treści

Zupa WON-TON

Wersja do druku:

Wydrukuj przepis
Zupa WON-TON
Ocena ze starego portalu: 4,88 / 8 ocen
Do przygotowania tej zupy niezbędne są pierożki WON-TON, przepis na nie znajduje się tutaj. Na każde 6 pierożków użyj 1 szklankę rosołu.
Głosów: 3
Ocena: 5
Twoja ocena:
Rate this recipe!
Rodzaj dania Zupy
Czas przygotowania 20 minut
Porcje
osób
Składniki
Rodzaj dania Zupy
Czas przygotowania 20 minut
Porcje
osób
Składniki
Głosów: 3
Ocena: 5
Twoja ocena:
Rate this recipe!
Sposób przygotowania
  1. Zagotuj rosół, dodaj cebulę dymkę i pieczarki, gotuj 5 min., dodaj sos sojowy, gotuj jeszcze minutę.
  2. Przed podaniem dodaj won-tony żeby się podgrzały. Przelej do talerzy, do każdego wkładając po 6 won-tonów.
Udostępnij ten przepis

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *