Przepis na Makaron z warzywami
Czas przygotowania | 45 minut |
Porcje |
osoby |
Składniki
- 250 g makaronu mie lub makaronu nitek
- 2 szt. cebuli dymki szczypior pokrojony w 3 cm kawałki, cebulka w półplasterki
- 1 szt. marchewki średniej, startej na grubej tarce
- 2 ząbki czosnku posiekanego
- 4 łyżki oleju do smażenia
Sos:
- 1 łyżka sosu sojowego jasnego
- 1 łyżka sosu ostrygowego
- 1 łyżka wina ryżowego
- 1 łyżeczka sosu chili
- 1 łyżeczka cukru trzcinowego
Składniki
Sos:
|
Sposób przygotowania
Udostępnij ten przepis
Koszyk
0 rzeczy - 0,00 zł
Brak produktów w koszyku.
Znajdź produkt lub przepis
Kategorie produktów
- PROMOCJA TYGODNIA (14)
- [+]Artykuły spożywcze (1564)
- [+]Kuchnia chińska (333)
- [+]Kuchnia japońska (164)
- [+]Kuchnia tajska (175)
- Sosy (20)
- Ryż, makaron, mąka (20)
- Pasty, przyprawy (22)
- Warzywa, owoce, grzyby (9)
- Mleko kokosowe, słodycze, inne (15)
- [+]Kuchnia indyjska (90)
- Przyprawy indyjskie (26)
- Pasty, pikle (14)
- Ryż, placki, mąka, fasola (5)
- Kuchnia koreańska (20)
- Kuchnia filipińska (4)
- Inne kuchnie (18)
- [+]Przybory kuchenne (144)
- Patelnia wok (19)
- Akcesoria do woków (9)
- Noże, tasaki, osełki (13)
- Moździerze (6)
- Parowniki, garnki do ryżu (7)
- Gorące talerze, hot pot (3)
- [+]Pałeczki, maty, inne (14)
- Mata do sushi (3)
- Pałeczki do sushi (3)
- Zestawy orientalne (2)
- Produkty do sushi (36)
- Produkty OrientCook i KATTO (23)
Dodaj komentarz