Wydrukuj przepis
Pak Choi z czosnkiem / Przepis internauty
Ocena ze starego portalu: 4,67 / 3 oceny
Kolejne danie z mojego ulubionego warzywa Pak Choi. Dodatek do dań mięsnych, rybnych i z owocami morza.
Votes: 3
Rating: 3.33
You:
Rate this recipe!
Ingredients
- 350 g kapusty pak choi umytej i pokrojonej w plastry
- 1 łyżka oleju
- 4 ząbki czosnku drobno posiekane
- szczypta soli
Ingredients
- 350 g kapusty pak choi umytej i pokrojonej w plastry
- 1 łyżka oleju
- 4 ząbki czosnku drobno posiekane
- szczypta soli
|
Votes: 3
Rating: 3.33
You:
Rate this recipe!
|
Instructions
Do woka wlać olej, dodać czosnek i Pak Choi, mieszać i smażyć 2-3 min., aż kapusta zmięknie i zwiędnie. Doprawić do smaku solą i podawać.
Ta strona używa ciasteczek - małych plików tekstowych, zapisywanych na Twoim komputerze. Zmień ustawienia przeglądarki, by je wyłączyć.