Pak Choi z czosnkiem / Przepis internautyprzez Przemek Przesmycki22 listopada 201614 marca 2017 Wersja do druku: Wydrukuj przepis Pak Choi z czosnkiem / Przepis internauty Ocena ze starego portalu: 4,67 / 3 oceny Kolejne danie z mojego ulubionego warzywa Pak Choi. Dodatek do dań mięsnych, rybnych i z owocami morza. Głosów: 3 Ocena: 3.33 Twoja ocena: Rate this recipe! Rodzaj dania Przystawki, Sałatki Kuchnia Kuchnia chińska Dieta Wegańska, Wegetariańska Czas przygotowania 5 minut Porcje osoby Składniki 350 g kapusty pak choi umytej i pokrojonej w plastry1 łyżka oleju4 ząbki czosnku drobno posiekaneszczypta soli Rodzaj dania Przystawki, Sałatki Kuchnia Kuchnia chińska Dieta Wegańska, Wegetariańska Czas przygotowania 5 minut Porcje osoby Składniki 350 g kapusty pak choi umytej i pokrojonej w plastry1 łyżka oleju4 ząbki czosnku drobno posiekaneszczypta soli Głosów: 3 Ocena: 3.33 Twoja ocena: Rate this recipe! Sposób przygotowania Do woka wlać olej, dodać czosnek i Pak Choi, mieszać i smażyć 2-3 min., aż kapusta zmięknie i zwiędnie. Doprawić do smaku solą i podawać. Udostępnij ten przepis