Przejdź do treści

Pak Choi z czosnkiem / Przepis internauty

Wersja do druku:

Wydrukuj przepis
Pak Choi z czosnkiem / Przepis internauty
Ocena ze starego portalu: 4,67 / 3 oceny
Kolejne danie z mojego ulubionego warzywa Pak Choi. Dodatek do dań mięsnych, rybnych i z owocami morza.
Głosów: 3
Ocena: 3.33
Twoja ocena:
Rate this recipe!
Czas przygotowania 5 minut
Porcje
osoby
Składniki
  • 350 g kapusty pak choi umytej i pokrojonej w plastry
  • 1 łyżka oleju
  • 4 ząbki czosnku drobno posiekane
  • szczypta soli
Czas przygotowania 5 minut
Porcje
osoby
Składniki
  • 350 g kapusty pak choi umytej i pokrojonej w plastry
  • 1 łyżka oleju
  • 4 ząbki czosnku drobno posiekane
  • szczypta soli
Głosów: 3
Ocena: 3.33
Twoja ocena:
Rate this recipe!
Sposób przygotowania
  1. Do woka wlać olej, dodać czosnek i Pak Choi, mieszać i smażyć 2-3 min., aż kapusta zmięknie i zwiędnie. Doprawić do smaku solą i podawać.
Udostępnij ten przepis
 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *